Maszyny i urządzenia do pierogów
Naszymi klientami są między innymi:
 
Australia
1.  "AKUNA" PTY Ltd. Trade as  
     Mama's Pierogi
     Adelajda
2. HALINA DUMPLINGS MNF.
    NICHOLAS RAY MALINOWSKY
    Strathfield
3. "ALINA'S PIEROGI"
    Melburne
 
USA
1. "CHICAGO PASTA COMPANY"
    Chicago
2. Korporacja "KENDRILL
    SECURITIES INC."
    Nev Castle
 
Nowa Zelandia
1. "REDBURG UNIVERSAL LIMITED"
    Okland
 
Hiszpania
1. "DON HUMO" S.L.
    Malaga 
    
Ukraina
1. Cuszkowskij K.J.
    Vinnica
2. OOO "TRI STAR"
    Czerniachovka
3. OOO "SILENCE"
    Kijów
4. Cz.P. "VODOLEY"
    Donieck
5. "ALMI" Ltd.
   Użgorod
 
Rosja
1. IP. "CYGANKOVA"
    Kołomna
 
Litwa
1. S.A. "AKVATERA"
    Dievagalos k/Zapyskio Sen.
 
Białoruś
1. CZUP "AROMAVKUS"
    Szczuczyn
2. SPK "OSTROMIECHIEVO"
    Ostromechievo
3. SPK im. V.I. KREMKO
    Kvasovka
 
Polska
1. "LEWIL - IGLOKRAK"
    Kraków
2. "M&M" Adam Hryń
    Wałbrzych
3. GLOB Grupa "EKO" Sp.zo.o.
    Brzeg Dolny
4. "ATS" Polska
    Ostrołęka
5. "POLMLEK" Sp.zo.o.
    Warszawa
6. PP-H "KOTWICA"
    Warszawa
7. Grupa Żywiec S.A.
    Browar Elbląg
8. PP-H "ZELAN"
    Nakło n/Notecią
9. "MATI" Wyroby Garmażeryjne
    Wołomin
10. "LIMATHERM" Sp.zo.o.
      Limanowa
11. OSM "WART-MILK"
      Sieradz
12. "LAJKONIK SNACKS" GMBH
      Skawina
13. "HERBAPOL"
      Kraków
14. "ALBERTINA" Polska
      Wrocław
15. PPM "TAURUS" Sp.zo.o.
      Pilzno
16. PSS"SPOŁEM
      Kraków, Howa Huta
17. PP-H "VARIA" Sp.zo.o.
      Mikołów
18. "ALFA" Spółka z o.o.
      Gdynia
19. "REA-ROL"
      Sypniewo k/Grudziądza
20. Firma Cukierniczo-   
      Gastronomiczna "GRZEŚ"
      Nawojowa
.....
.....
i inne firmy
Współpracują z nami
Aparat do naleśników
Powrót >>
Przesiewacz do mąki
Przeznaczenie
Aparaty do naleśników słuzą do ciągłego wypieku ciasta naleśnikowego w formie prostokątów lub taśmy. Aparat posiada następujące regulacje:
a. regulację temperatury wypieku
b. regulację grubości produktu
c. regulację odstępu między płatami
d. regulację czasu załączania przekażnika sterującego długością produktu od 50 do 500 mm
 
Praca maszyny
W aparacie wykorzystuje się zjawisko bezpośredniego podawania ciasta na powierzchnię bębna podgrzanego do odpowiedniej temperatury. W czasie obrotu bębna z odpowiednią prędkością następuje proces wypieku. Po upieczeniu, gotowy produkt oddzielenia się skrobakiem od powierzchni bębna i dalej tenże produkt transportowany jest na taśmie siatkowej przenośnika odbiorającego. W czasie transportowania gotowy produkt studzi się samoistnie na wolnym powietrzu.
Obrót rolki podajnika ciasta jest regulowany z cyklicznymi przerwami w celu powstania odstępów między kolejnymi płatami naleśników. Długość płatów uzyskuje się poprzez zmianę czasu podawania ciasta.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                  Jedn.                                     Dane 
a. Szybkość wypieku                     m/min                                          2
b. Szerokość taśmy ciasta               mm                                         200
c. Długość obcinanego ciasta           mm                                  regul. min 100
d. Moc zainstalowana                       kW                                          4,6 
e. Napięcie zasilanian                     V, Hz                                    3x400, 50 
f. Wymiary (dług. x szer. x wys.)      mm                                965 x 600 x 444
g. Waga aparatu                              kg                                           30 
 
 
Krótka charakterystyka urządzeń
NOWOŚCI
Przeznaczenie
Przesiewacze przeznaczone są do oczyszczania mąki lub innego dowolnego produktu sypkiego z wszelkich zanieczyszczeń. Podczas oczyszczania mąka podlega również procesowi napowietrzania i spulchniania przez co uzyskuje lepsze walory technologiczne.
 
Opis urządzenia
Przesiewacz mąki stanowi jednolity zespół w skład którego wchodzi: 
a. solidna stalowa podstawa wyposażona w kółka obrotowe z hamulcami
b. kosz zasypowy
c. podajnik mąki
d. instalacja elektryczna
Przesiewacz charakteryzuje się jako urządzenie: wygodne, ciche i wydajne w eksploatacji  posiadające małe gabaryty, łatwe w przemieszczaniu oraz stabilne podczas pracy, a także łatwe w demontażu.
Po zdemontowaniu sita może służyć jako podajnik z koszem zasypowym. Dodatkowo posiada możliwość zamontowania przystawki do tarcia suchej bułki, pieczywa i innych produktów tego typu. Kosz zasypowy i podajnik worka wykonane są ze stali nierdzewnej kwasoodpornej. Na życzenie klienta możemy zaoferować przesiewacze wykonane w wersji całkowicie ze stali kwasoodpornej.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                  Jedn.                                     Dane 
a. Wydajność przesiewania             kg/min                                    40 - 100 
b. Napięcie zasilania                       V, Hz                                      400, 50 
c. Moc zainstalowana                       kW                                          2,2
d. Wysokość podnoszenia               mm                                        1900
e. Pojemność kosza zasypowego       kg                                          40
f. Wymiary (dług. x szer. x wys.)     mm                               1600 x 500 x 1300 
g. Waga                                         kg                                           85
h. Wydajność przystawki do tarcia  kg/min                                       1,5 
 
 
OBIEKTY 
MASZYNY 
KONTAKT 
LINKI 
LINIE 
OFERTA 
O NAS 
GŁÓWNA 
Your browser does not support the audio tag.
gościem
Jesteś:                         
© by EUROMASZ FOOD Sp. z o.o., 2003-2014
Linki
Kontakt
Obiekty
Linie
Oferta
Maszyny
O nas
Główna
Aktualizacja: