www.ALL-TOP.ru
Naszymi klientami są między innymi:
 
Australia
1.  "AKUNA" PTY Ltd. Trade as  
     Mama's Pierogi
     Adelajda
2. HALINA DUMPLINGS MNF.
    NICHOLAS RAY MALINOWSKY
    Strathfield
3. "ALINA'S PIEROGI"
    Melburne
 
USA
1. "CHICAGO PASTA COMPANY"
    Chicago
2. Korporacja "KENDRILL
    SECURITIES INC."
    Nev Castle
 
Nowa Zelandia
1. "REDBURG UNIVERSAL LIMITED"
    Okland
 
Hiszpania
1. "DON HUMO" S.L.
    Malaga 
    
Ukraina
1. Cuszkowskij K.J.
    Vinnica
2. OOO "TRI STAR"
    Czerniachovka
3. OOO "SILENCE"
    Kijów
4. Cz.P. "VODOLEY"
    Donieck
5. "ALMI" Ltd.
   Użgorod
 
Rosja
1. IP. "CYGANKOVA"
    Kołomna
 
Litwa
1. S.A. "AKVATERA"
    Dievagalos k/Zapyskio Sen.
 
Białoruś
1. CZUP "AROMAVKUS"
    Szczuczyn
2. SPK "OSTROMIECHIEVO"
    Ostromechievo
3. SPK im. V.I. KREMKO
    Kvasovka
 
Polska
1. "LEWIL - IGLOKRAK"
    Kraków
2. "M&M" Adam Hryń
    Wałbrzych
3. GLOB Grupa "EKO" Sp.zo.o.
    Brzeg Dolny
4. "ATS" Polska
    Ostrołęka
5. "POLMLEK" Sp.zo.o.
    Warszawa
6. PP-H "KOTWICA"
    Warszawa
7. Grupa Żywiec S.A.
    Browar Elbląg
8. PP-H "ZELAN"
    Nakło n/Notecią
9. "MATI" Wyroby Garmażeryjne
    Wołomin
10. "LIMATHERM" Sp.zo.o.
      Limanowa
11. OSM "WART-MILK"
      Sieradz
12. "LAJKONIK SNACKS" GMBH
      Skawina
13. "HERBAPOL"
      Kraków
14. "ALBERTINA" Polska
      Wrocław
15. PPM "TAURUS" Sp.zo.o.
      Pilzno
16. PSS"SPOŁEM
      Kraków, Howa Huta
17. PP-H "VARIA" Sp.zo.o.
      Mikołów
18. "ALFA" Spółka z o.o.
      Gdynia
19. "REA-ROL"
      Sypniewo k/Grudziądza
20. Firma Cukierniczo-   
      Gastronomiczna "GRZEŚ"
      Nawojowa
.....
.....
i inne firmy
Współpracują z nami
Dalej >>
Kalibrownik
Odszypułczarka
Przeznaczenie
Kalibrownik bębnowy przeznaczony jest do sortowania mrożonych lub surowych owoców i warzyw, takich jak: truskawka, wiśnia, brukselka, kalafior itp. W zależności od kalibrowanego produktu  w urządzeniu montowane sita o odpowiedniej średnicy otworów.
 
Opis urządzenia
Kalibrowane owoce lub warzywa podawane są z podajnika pionowego na rynnę wejściową skąd grawitacyjnie wpadają do obracającego się bębna. Dzięki obrotom bębna oraz odpowiedniemu pochyleniu produkt przemieszcza się w kierunku kolejnych sekcji z coraz większymi otworami.  W dolnej części urządzenia zamontowane są wysypy odprowadzające cztery wielkości sortowanego i  kalibrowanego surowca. Pozostałe owoce lub warzywa nie mieszczące się w otworach sit kierowane są do wysypu końcowego.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                  Jedn.                                     Dane 
а. Wydajność                                                                   
   - truskawka - bęben sześciokątny t/godz                                      do 1,2
   - brukselka - bęben okrągły         t/godz                                      do 1,0
b. Moc silnika elektrycznego            kW                                          0,75
c. Napięcie zasilania                     V, Hz                                       220, 50
d. Szybkość obrotowa bębna        obr/min                                    8,4 - 22,4
    (regulowana)             
e. Ilość sekcji                                 -                                           4 + 1
f. Średnica otworów sita                 mm                            zgodnie z zamówieniem
g. Wymiary (dł x szer x wys)         mm                           6000 x 1800 x 2200 + 300                                                                                                               
 
 
Przeznaczenie
Odszypułczarka przeznaczona jest do oddzielenia szypułek od zamrożonych owoców jagodowych, w tym m. innymi: agrest, porzeczka, borówka, aronia, winogrona i inne.
Doskonale nadaje się do oddzielenia odpadków i drobnych ścinków pozostałych podczas mrożenia, m. innymi z: fasoli, brokułu, groszku i innych tego typu warzyw.
 
Zasada działania
Zamrożone owoce wpadają do leja zsypu, a następnie dostają się do rozbrylacza, który rozdrabnia mrożoną masę. W dalszymetapie rozdrobnione owoce przy pomocy ślimaka przesuwane są wkierunku wysypu. Oddzielenie szypułek następuje podczas ocierania się owoców o sita ocieraczki. Powstałe odpady są wydalane są na zewnątrz przy pomocy rynny,która umieszczona jest pod sitami.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                  Jedn.                                     Dane 
NOWOŚCI
Krótka charatekterystyka urządzeń
Przetwórstwo warzyw i owoców
OBIEKTY 
MASZYNY 
KONTAKT 
LINKI 
LINIE 
OFERTA 
O NAS 
GŁÓWNA 
Your browser does not support the audio tag.
gościem
Jesteś:                         
© by EUROMASZ FOOD Sp. z o.o., 2003-2014
Linki
Kontakt
Obiekty
Linie
Oferta
Maszyny
O nas
Główna
Aktualizacja: