Naszymi klientami są między innymi:
 
Australia
1.  "AKUNA" PTY Ltd. Trade as  
     Mama's Pierogi
     Adelajda
2. HALINA DUMPLINGS MNF.
    NICHOLAS RAY MALINOWSKY
    Strathfield
3. "ALINA'S PIEROGI"
    Melburne
 
USA
1. "CHICAGO PASTA COMPANY"
    Chicago
2. Korporacja "KENDRILL
    SECURITIES INC."
    Nev Castle
 
Nowa Zelandia
1. "REDBURG UNIVERSAL LIMITED"
    Okland
 
Hiszpania
1. "DON HUMO" S.L.
    Malaga 
    
Ukraina
1. Cuszkowskij K.J.
    Vinnica
2. OOO "TRI STAR"
    Czerniachovka
3. OOO "SILENCE"
    Kijów
4. Cz.P. "VODOLEY"
    Donieck
5. "ALMI" Ltd.
   Użgorod
 
Rosja
1. IP. "CYGANKOVA"
    Kołomna
 
Litwa
1. S.A. "AKVATERA"
    Dievagalos k/Zapyskio Sen.
 
Białoruś
1. CZUP "AROMAVKUS"
    Szczuczyn
2. SPK "OSTROMIECHIEVO"
    Ostromechievo
3. SPK im. V.I. KREMKO
    Kvasovka
 
Polska
1. "LEWIL - IGLOKRAK"
    Kraków
2. "M&M" Adam Hryń
    Wałbrzych
3. GLOB Grupa "EKO" Sp.zo.o.
    Brzeg Dolny
4. "ATS" Polska
    Ostrołęka
5. "POLMLEK" Sp.zo.o.
    Warszawa
6. PP-H "KOTWICA"
    Warszawa
7. Grupa Żywiec S.A.
    Browar Elbląg
8. PP-H "ZELAN"
    Nakło n/Notecią
9. "MATI" Wyroby Garmażeryjne
    Wołomin
10. "LIMATHERM" Sp.zo.o.
      Limanowa
11. OSM "WART-MILK"
      Sieradz
12. "LAJKONIK SNACKS" GMBH
      Skawina
13. "HERBAPOL"
      Kraków
14. "ALBERTINA" Polska
      Wrocław
15. PPM "TAURUS" Sp.zo.o.
      Pilzno
16. PSS"SPOŁEM
      Kraków, Howa Huta
17. PP-H "VARIA" Sp.zo.o.
      Mikołów
18. "ALFA" Spółka z o.o.
      Gdynia
19. "REA-ROL"
      Sypniewo k/Grudziądza
20. Firma Cukierniczo-   
      Gastronomiczna "GRZEŚ"
      Nawojowa
.....
.....
i inne firmy
Współpracują z nami
Dalej >>
Kuter przelotowy
Wilk do mięsa mrożonego
Przeznaczenie
Kuter przelotowy dziesięcionożowy, dwugłowicowy przeznaczony jest do rozdrabniania mięsa, skórek lub farszu. Surowce te wcześniej poddaje się wstępnemu rozdrobnieniu na kutrze misowym lub wilku. Przygotowany w ten sposób wsad należy schłodzić lodem lub wodą lodową. 
 
Opis maszyny
Na ramie zabudowany jest silnik elektryczny o dużej mocy z wbudowanym układem sterowania. Silnik sprzężony jest z zespołem mielącym w skład którego wchodzą dwie głowice nożowe i dwa sita o średnicy otworów od 1,4 do 4 mm. Na każdej głowicy osadzono 5 noży rozdrabniających. Głowice nożowe posiadają taką konstrukcję, która pozwala nagarniać surowiec bezpośrednio pod nóż rozdrabniający.
 
Konstrukcja maszyny
Urządzenie składa się z: ramy, leja zasypowego, obudowy silnika elektrycznego, szafy sterowniczej, rury wylotowej, krążka ustawczego, oraz korpusu zespołu rozdrabniającego. Wał głowic nożowych oraz nożyki tnące wykonane są z wysoko gatunkowej stali, pozostałe elementy wykonano z nierdzewnych stopów. Całość stanowi jednolitą konstrukcję, wygodną w przemieszczaniu, bezpieczną w obsłudze, prostą w myciu i serwisowaniu.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                                                Jedn.                    Dane 
a. Wydajność (zestaw sit o średnicy 4 lub 2,5 mm)           kg/h                        5500
b. Pojemność leja zasypowego                                       litrów                        230 
c. Średnica sit                                                              mm              1,4; 1,7; 2,2; 4; 5,3
d. Moc                                                                         kW                        30/38 
e. Zasilanie                                                                 V, Hz                     380, 50 
f. Wymiary (szerokość x długość x wysokość)                mm                 985 x 1970 x 950   
g. Waga                                                                       kg                          560 
 
 
Krótka charakterystyka urządzeń
NOWOŚCI
Przeznaczenie
Wilk przeznaczony jest do krojenia mięsa na duże kawałki oraz do krojenia mięsa zamrożonego lub zamrożonych tłuszczów. Może być również zastosowany do krojenia kości wieprzowych lub wołowych, które tak pokrojone, są odpowiednio przygotowane już do przerobienia na separatorze mięsnym. Operacja taka wymaga wymianę ślimaka tnącego, korpusu oraz elementów tnących.
 
Opis maszyny
Urządzenie składa się z korpusu, silnika, korpusu tnącego, napędu taśmowego, przekładni lejka, ślimaka, elementów tnących oraz instalacji elektrycznej. W maszynie można zamontować ślimak    tnący wraz z innymi elementami tnącymi do krojenia kości mięsnych lub ślimak tnący i elementy    tnące do krojenia mięsa na duże kawałki.
 
Wykonanie
Zespoły stykające się bezpośrednio z produktem tj. korpus tnący, lejek, ślimak tnący i nakrętki wykonane są ze stali nierdzewnej. Korpus jest z konstrukcji nośnej wykonanej z walcowanych profili stalowych w kombinacji z blachą nierdzewną. Wnętrze korpusu jest polakierowane. Zewnętrzna powierzchnia korpusu jest matowa. Przewidziano rownież wykonanie całkowicie w stali nierdzewnej.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                                               Jedn.                     Dane 
a. Wydajność                                                              kg/h                        5000 
b. Średnica płyty tnącej                                                mm                          280 
c. Objętość lejka                                                         litrów                         220
d. Moc                                                                        kW                           45 
e. Wymiary (szerokość x długość x wysokość)               mm               1130 x 1900 x 1750 
f. Waga                                                                      kg                          1300
 
Ponadto, oferujemy wilki o wydajnościach: 150 - 250 kg/h i 800 kg/h
 
 
Przetwórstwo mięsa
OBIEKTY 
MASZYNY 
KONTAKT 
LINKI 
LINIE 
OFERTA 
O NAS 
GŁÓWNA 
Your browser does not support the audio tag.
gościem
Jesteś:                         
© by EUROMASZ FOOD Sp. z o.o., 2003-2014
Linki
Kontakt
Obiekty
Linie
Oferta
Maszyny
O nas
Główna
Aktualizacja: