Naszymi klientami są między innymi:
 
Australia
1.  "AKUNA" PTY Ltd. Trade as  
     Mama's Pierogi
     Adelajda
2. HALINA DUMPLINGS MNF.
    NICHOLAS RAY MALINOWSKY
    Strathfield
3. "ALINA'S PIEROGI"
    Melburne
 
USA
1. "CHICAGO PASTA COMPANY"
    Chicago
2. Korporacja "KENDRILL
    SECURITIES INC."
    Nev Castle
 
Nowa Zelandia
1. "REDBURG UNIVERSAL LIMITED"
    Okland
 
Hiszpania
1. "DON HUMO" S.L.
    Malaga 
    
Ukraina
1. Cuszkowskij K.J.
    Vinnica
2. OOO "TRI STAR"
    Czerniachovka
3. OOO "SILENCE"
    Kijów
4. Cz.P. "VODOLEY"
    Donieck
5. "ALMI" Ltd.
   Użgorod
 
Rosja
1. IP. "CYGANKOVA"
    Kołomna
 
Litwa
1. S.A. "AKVATERA"
    Dievagalos k/Zapyskio Sen.
 
Białoruś
1. CZUP "AROMAVKUS"
    Szczuczyn
2. SPK "OSTROMIECHIEVO"
    Ostromechievo
3. SPK im. V.I. KREMKO
    Kvasovka
 
Polska
1. "LEWIL - IGLOKRAK"
    Kraków
2. "M&M" Adam Hryń
    Wałbrzych
3. GLOB Grupa "EKO" Sp.zo.o.
    Brzeg Dolny
4. "ATS" Polska
    Ostrołęka
5. "POLMLEK" Sp.zo.o.
    Warszawa
6. PP-H "KOTWICA"
    Warszawa
7. Grupa Żywiec S.A.
    Browar Elbląg
8. PP-H "ZELAN"
    Nakło n/Notecią
9. "MATI" Wyroby Garmażeryjne
    Wołomin
10. "LIMATHERM" Sp.zo.o.
      Limanowa
11. OSM "WART-MILK"
      Sieradz
12. "LAJKONIK SNACKS" GMBH
      Skawina
13. "HERBAPOL"
      Kraków
14. "ALBERTINA" Polska
      Wrocław
15. PPM "TAURUS" Sp.zo.o.
      Pilzno
16. PSS"SPOŁEM
      Kraków, Howa Huta
17. PP-H "VARIA" Sp.zo.o.
      Mikołów
18. "ALFA" Spółka z o.o.
      Gdynia
19. "REA-ROL"
      Sypniewo k/Grudziądza
20. Firma Cukierniczo-   
      Gastronomiczna "GRZEŚ"
      Nawojowa
.....
.....
i inne firmy
Współpracują z nami
Рейтинг@Mail.ru
Dalej >>
Komora wędzarnicza - mini
Komora wędzarnicza
Przeznaczenie
Komora wędzarnicza - mini przeznaczona do termicznej obróbki mięsa, wyrobów  wędliniarskich, ryby i serów z szerokim zastosowaniem w: restauracjach, zajazdach, barach, stołówkach, smażalniach, wędzarniach ryb, firmach cateringowych, zakładach garmażeryjnych, małych przetwórniach wędlin, sklepach oraz szkołach gastronomicznych.
 
Dane techniczne
Wyszczególnienie                  Jedn.                                     Dane 
a. Typ:                                                                MINI 2
b. Ogrzewanie:                                                 elektryczne
c. Wsad                                         kg                                            100 
d. Wymiary wózka                          cm                                    80 x   80 x 160
   (drążki z wyrobami zawieszane są na wózku)
e. Wymiary zewnętrzne komory       cm                                    116 x 100 x 200 
f. Moc                                       kW / V                                      21,5 / 400
 
Zalety                       
a. możliwość produkowania własnych wyrobów
b. równomierne obsuszanie i koloryzowanie
c. możliwość sterowania intensywnością barwy
d. kolor z połyskiem
e. naturalny aromat wędzonych wyrobów
f. bardzo małe ubytki wagowe
g. całkowita odporność na korozję
h. znikoma awaryjność
 
 
Krótka charakterystyka urządzeń
NOWOŚCI
Przeznaczenie
Komory wędzarniczo-parzelniczo-piekarnicze służą do obróbki termicznej mięsa, wędlin, drobiu, ryb i serów. Można w nich przeprowadzać następujące procesy technologiczne: suszenie, wędzenie zimne, wędzenie gorące,  wędzenie  intensywne, wędzenie z parzeniem, parzenie, duszenie, podpiekanie, pieczenie, schładzanie oraz  procesy techniczne: przewietrzanie i mycie.
 
Opis urządzenia
Każda komora wyposażona jest w wytwornicę dymu wędzarniczego oraz  mikroprocesorową szafę sterowniczą, z którymi tworzy ściśle współpracujący zespół  urządzeń. Mikroprocesor zapamiętuje 99 programów, które mogą skaładać się z dowolnej ilości operacji. Parametry i reżim pracy można zmieniać przed uruchomieniem komory jak i w trakcie realizacji programu.
 
Dane techniczne
Komory ogrzewane są: elektrycznie, gazem ziemnym lub propanem, parą oraz olejem opałowym lub napędowym.
 
Wyszczególnienie                  Jedn.                                     Dane 
a. Typ komory                                              KW 150  KW 300  KW 450  KW 600  KW 900
b. Ilość wóżków                              sztuk            1            2            3           4           6
c. Wymiary: - szerokość                  mm          1500       1500       1500      3000      3000
                   - wysokość                  mm          2400       2400       2400      2400      2400
                  - długość                      mm          2000       3000       4400      3000      4400
d. Waga:                                         kg           ~600       ~750       ~900     ~1100    ~1500   
e. Komora elektryczna
    moc grzewcza                             kW             38          48          75           90        110
f. Komora zasilana gazem
    moc grzewcza                             kW             38           48          75          90        110      
    zużycie gazu                              m3/h           ~7           ~9        ~12         ~16       ~20
    doprowadzenie wody                   cale            1/2"         1/2"       1/2"         1/2"       1/2"
    powietrze                                   MPa           0,4           0,4        0,4          0,4        0,4
g. Komora zasilana olejem
   moc grzewcza                             kW             38           48          75          90         110
   zużycie oleju                              kg/h            ~4           ~6          ~8         ~10        ~12
 
Zalety
a. intensywne ubarwienie
b. szybkie i równomierne obsuszanie
c. niewielkie straty wagowe
d. niskie koszty eksploatacyjne
e. mała awaryjność
 
Wykonanie
Komory wykonane są całkowicie ze stali kwasoodpornej.
 
Przetwórstwo mięsa
OBIEKTY 
MASZYNY 
KONTAKT 
LINKI 
LINIE 
OFERTA 
O NAS 
GŁÓWNA 
Your browser does not support the audio tag.
gościem
Jesteś:                         
© by EUROMASZ FOOD Sp. z o.o., 2003-2014
Linki
Kontakt
Obiekty
Linie
Oferta
Maszyny
O nas
Główna
Aktualizacja: